Om Kunst & Kaos

Kunst-og-kaos-galleri-Røros-Sigrid-Ellen-kveld-1.jpg

Lidenskap for kunst og kunstformidling


Kunst & Kaos er et galleri midt i verdensarven Røros. Selve galleriet er ikke så stort, men kvaliteten, entusiasmen og aktivitetsnivået er desto større.


Hos oss finner du et rikt utvalg av kunst i flere prisklasser. Vi har kunstverk av rundt femti norske kunstnere, blant andre Sverre Bjertnæs, Julie Ebbing, Ronny Bank, Rino Larsen, Therese Myran, Gunilla Holm Platou, Kjell Erik Killi-Olsen, Alf Christian Hvaring, Andreas Widerøe Hagen og Anne Kristin Hagesæther.

Vi sender kunst til hele landet. For deg som holder til i Midt-Norge, kan vi tilby hjelp til  innramming.

All vår kunst er valgt ut med omhu av galleristene Ellen Kristine Klemmetvold og Sigrid M. Jansen i samråd med vårt kunstfaglige råd.

Vi møter deg med vennlighet og kunnskap enten du søker ditt første – eller ditt neste – kunstverk.

Du finner også bøker, kunsthåndverk og design- og interiørartikler i galleriet. Dette er det vi kaller kaos, for litt kaos må det være.

Vi elsker kunst - og vi elsker folk. Derfor er det mye aktivitet i galleriet med stadig skiftende utstillinger og arrangement, som konserter og andre kulturopplevelser.

Velkommen til Kunst & Kaos!

Rask levering til hele landet - Gratis frakt på kjøp over kr 2000 -

Mer enn et galleri


Kunst & Kaos legger til rette for kunstopplevelser for et bredt publikum gjennom god formidling, kunnskap og entusiasme. Vi formidler kunst både i galleriet i Finborudgården på Røros, og i stadig større grad på digitale flater.


Kunst & Kaos er mer enn et galleri. Vi holder kunstutstillinger, foredrag, konserter, guidede turer og andre typer arrangementer.

For fastboende og hyttebefolkningen er vi en sentral arrangør av denne typen kulturaktiviteter. I tillegg tiltrekker vi oss et stort tilreisende publikum. Vi vet at vi er i ferd med å bli et viktig reisemål i regionen, og i noen tilfeller en «reason to go» for besøkende.

Galleriet kan også bookes for lukkede mottakelser eller egne arrangement.

Galleristene Ellen Kristine og Sigrid tilbyr dessuten sin kompetanse innen kunst-, kultur-, opplevelses- og turistnæringen til andre virksomheter gjennom konsulenttjenester og prosjektledelse.


Her finner du oss

Kunst & Kaos ligger i den gamle Finborudgården i Mørkstugata nr. 3 på Røros.

Mørkstugata er forlengelsen av Bergmannsgata, og fører opp til Rørosmuseet og Malmplassen.

Kunst & Kaos
Finborudgården, Mørkstugata 3, Røros

Kunst og kaos på Røros Bakgårdfest

Vi fyller ti år!

 

I år fyller Kunst & Kaos ti år! Vi så dagens lys med vår første utstilling i Hartzgården på Røros sommeren 2014.

Jubileet feires med ny logo og visuell profil, nye nettsider og en stor høstutstilling som åpner den 14. september.

Bursdagsfest blir det også! Du er velkommen!